Το Όραμα
Η υλοποίηση του οράματος για να αναβιώσει η καλλιέργεια της αμπέλου στη Χίο, ξεκίνησε το 2001 με τη φύτευση των πρώτων αμπελώνων. Οι οινοποιητικές εγκαταστάσεις της εταιρείας εγκαινιάσθηκαν τον Αύγουστο του 2009.
Όλοι όσοι με πάθος στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, φιλοδοξούν στην παραγωγή οίνων εξαιρετικής ποιότητας και διαχρονικής αξίας. Επιθυμούν να επαναφέρουν τη φήμη του Χιώτικου κρασιού στο προσκήνιο, ζωντανεύοντας το μύθο της Αριουσίας Χώρας, κάνοντας και πάλι γνωστό το κρασί της, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό.

Η Πραγματικότητα
Σήμερα, η εταιρεία παράγει και εμφιαλώνει περίπου 80 χιλιάδες φιάλες κρασιών ΠΓΕ, Χίος. Από αυτές ένα ποσοστό της τάξης περίπου του 60% εξάγεται κυρίως στις ΗΠΑ., ενώ εξαγωγές έχουν πραγματοποιηθεί, στην Αγγλία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Τουρκία και τη Γερμανία.