Αγαπητοί φίλοι,
Η ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. σας ενημερώνει ότι οι οινοποιητικές εγκαταστάσεις της στον Εγρηγόρο της Χίου, θα λειτουργούν καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού καλέστε στο 2271095815
Περιμένουμε να σας υποδεχθούμε με χαρά!

la-merise

Ανάμεσα στις ευφάνταστες τούρτες, τις υπέροχες γλυκές και αλμυρές γευστικές προτάσεις των ζαχαροπλαστείων - catering "La Merise", θα βρίσκετε πλέον και τις φιάλες των κρασιών της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. * Πόντου 81 στο Ελληνικό και Αγ. Ιωάννου 24 στη Βούλα!!!

HISTORY-CHANNEL-1Γύρισμα της WhiteFoxστις 27 Αυγούστου στο οινοποιείο της Αριούσιος Α.Ε. στην Εγρηγόρο για την εκπομπή «DinnerwithPlato».

Όσοι βλέπετε ΟΤΕ HISTORY θα έχετε σίγουρα δει την εκπομπή «DinnerwithPlato». Μια εκπομπή αφιερωμένη στα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και τους γαστρονομικούς προορισμούς της χώρας μας. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι παρουσιάσεις των προϊόντων συνδέονται απόλυτα με την ιστορία του κάθε προϊόντος και του κάθε τόπου, έτσι ώστε ο θεατής να μυείτε στα μυστικά της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας και να μαθαίνει την ιστορία τους.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για την ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. αυτή η επιλογή και πραγματικά απολαύσαμε τα γυρίσματα με το εξαιρετικό, νεανικό και κεφάτο συνερHISTORY-CHANNEL-3γείο της εταιρείας.

Η εκπομπή θα προβληθεί από τον Ote TV και από την ΕΡΤ 3. Η διανομή  θα γίνει επίσης στο τηλεοπτικό κοινό του εξωτερικού καθώς θα παρουσιαστεί σε διεθνείς εκθέσεις τηλεοπτικού περιεχομένου στις Κάννες (MIP COM http://www.mipcom.com/" >http://www.mipcom.com/">http://www.mipcom.com/) 16-19/10-2017 και στο Μαΐάμι (NATPE https://www.natpe.com/market" >https://www.natpe.com/market">https://www.natpe.com/market) 16-18/-1/2018. Επίσης στο WorldContentMarketRussiaτον ερχόμενο Νοέμβριο.

FOTO-PALLET-OHIOΞεκίνησε η συνεργασία της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. και στην Πολιτεία του Ohio. Έτσι μία ακόμα περιοχή των ΗΠΑ εξυπηρετείται πλέον από τον εξαίρετο συνεργάτη μας κύριο Jim Howe.
Τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του για επαγγελματίες και ιδιώτες που θέλουν να παραγγείλουν τα κρασιά μας είναι: JLH Wine Distributing- 1171 Signature Dr. - Austintown, OH 44515, τηλ. 001 330 518 0671 email: jhowe@zoominternet.net

Μετά την έγκριση της αίτησης μας από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού και επίσημα Επισκέψιμες οι οινοπαραγωγικές εγκαταστάσεις της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. στον Εγρηγόρο ως Οινοτουριστική μονάδα!!!

DSC 1386

2015Ας μπαίνουμε σιγά σιγά σε εορταστικό κλίμα, ας αλλάξουμε διάθεση, ας σκεφτούμε τις Γιορτές και γιατί όχι τα δώρα!!!
Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!!! Τηλ. 22710 95815 ή στείλτε μήνυμα στο info@ariousios.gr