ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

«Ο ελληνικός αμπελώνας είναι μια «Terra Incognita» για τους περισσότερους λάτρεις του κρασιού.

Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει μια εντυπωσιακή πληθώρα αρχαίων γηγενών ποικιλιών σταφυλιού...»,

δηλώνει ο γαστρονόμος Σταμάτης Ίσερης και επιλέγει τις σπάνιες Χιώτικες ποικιλίες από τις οποίες παράγονται τα κρασιά της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. για ξεκινήσει την αποκλειστική συνεργασία μας, προσκαλώντας όπως λέει ο ίδιος τους λάτρεις του κρασιού «σε ένα συναρπαστικό, διασκεδαστικό και αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι» που θα συνδέει την Κέρκυρα με την Χίο!


Εκτύπωση