ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δύο στα δύο τα βραβεία για τα κρασιά της Αριούσιος Α.Ε.

 Στις 16 Φεβρουαρίου 2024, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 24 ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης. Στόχος του Διαγωνισμού είναι να αναδείξει το επώνυμο ελληνικό κρασί και απόσταγμα, ενθαρρύνοντας και τη συμμετοχή οίνων και αποσταγμάτων απ’ όλο τον κόσμο. Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται με την υποστήριξη και συμμετοχή όλου του κλάδου του κρασιού, υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Λαζαράκη Master of Wine.

Η Αριούσιος Α.Ε. συμμετείχε στον διαγωνισμό με δύο από τις ετικέτες των κρασιών της. Την γνωστή και στους Χιώτες καταναλωτές «Αριουσία Χώρα» του 2023, τον λευκό ξηρό οίνο από τις ποικιλίες Ασύρτικο και Αθήρι και το «Greek Islands» του 2022, από την ποικιλία ασύρτικο, μία ετικέτα που κυκλοφορεί μόνον στο εξωτερικό.

 Και τα δύο κρασιά βραβεύθηκαν, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά – μετά το βραβείο που είχε απονεμηθεί το 2021 στην ετικέτα μας «Αυστηρός» ερυθρός ξηρός – ότι η ποιότητα των κρασιών που παράγουμε είναι τέτοια που γευσιγνώστες και κριτικοί διεθνών διαγωνισμών αναγνωρίζουν και βραβεύουν.
Η «Αριουσία Χώρα» απέσπασε ασημένιο μετάλλιο, ενώ το «Greek Islands» χάλκινο.

Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που για μία ακόμη φορά εκπροσωπούμε επάξια το νησί μας και κάνουμε γνωστή την ποιότητα των κρασιών που παράγουμε στο ευρύ οινόφιλο κοινό.


Εκτύπωση